Pages

Ads 468x60px

13 Ocak 2018 Cumartesi

İngilizce Kelime Ezberleme Yöntemleri

 

Daha önce kelime ezberleme mantığına yönelik bir makalemizi sizlerle paylaşmıştık. Bugün ise farklı bir onu üzerinden ingilizce kelime ezberleme yönteminden bahsedicem. Bildiğiniz üzere akıllı telefonlar hayatımızın her noktası varlar. Bizlerde akıllı telefonlarımızı artık sadece telefon yada kamere internet gibi özelliklerinin dışında daha farklı alanlarda da bizlere yardımcı olabilecek durumlarda kullanmak istiyoruz.





İngilizce Kelime Ezberleme Uygulaması Edinin:

 Google Playde bir çok ingilizcenizi geliştirmenizi sağlıcak uygulamalar mevcuttur. Bunun için Google playde ingilizce kelime ezberleme yazmanız yeterli olacaktır. Karşınızda bu konu ile alakalı olarak bir çok uygulama karşınıza çıkacak. Buradan sizin için uygun olanı telefonunuza indirerek artık kelime ezberleme daha kolay hale gelecek.

 Evde, Okulda, İşte veya Otabüste Her yerde İngilizce Öğrenme Kolaylaşıyor:

 Başlıkta da belirttiğimiz üzere dilerseniz evinizde, dilerseniz bir otobüste uygulamayı açarak kelime darcığınızı çok kolay bir şekilde geliştirebileceksiniz.

 Hem Oyna Hem Öğren

 Evet. İngilizce öğrenmenin bir başka yoluda budur arkadaşlar. Dilerseniz yine Google Play üzernden edineceğiniz ücretli veya ücretsiz birçok ingilizce öğrenmenizi sağlaycak oyunlar var. Hem eğlenin hemde öğrenin. Nasıl? Kulağa hoş geliyor öğle değil mi?

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Sample text

Sample Text

Sample Text

 
Blogger Templates